Pr. Manolea Andrei

Preoți slujitori Iunie 1, 2019

Pr. Manolea Andrei 

 

        Este născut la data de 09 septembrie 1990 , în orașul Hârlău , județul Iași . Este absolvent al Seminarului Teologic Liceal Ortodox "Sf. Gheorghe " Botoșani , promoția 2005 - 2009  după care a urmat cursurile Facultății de Teologie Ortodoxă " Dumitru Stăniloae " din  Iași promoția 2009 - 2013 . A  absolvit in anul 2022 cursurile de master ale Facultății de Teologie "Dumitru Stăniloae" din Iași , secția "Teologia și practica formării religioase".   Tot in anul 2022 a urmat cursurile de formare pentru Consilier in domeniul adictiilor organizate de Centrul de Formare Continua al Arhiepiscopiei Iasilor si cursurile organizate de AbaMasters pentru ”Limbaj functional si tehnici de logopedie in tulburarile de dezvoltare  ale copiilor”

        Este căsătorit cu prezbitera Maria - Lavinia , având doi copii , Siluan si Antonia.

        În perioada seminarului a participat la olimpiade de limba greacă veche , etapa națională intre anii 2005 - 2006 și 2007 - 2008. De asemenea a fost membru în corul de muzică liniară "Biruitorii" și corul de muzică psaltică "Axis" ale seminarului teologic. A fost  și dirijor al corului de muzică psaltică "Teologus" cu care a realizat coloana sonoră  la numeroase piese de teatru organizate de liceul "A.T. Laurian "  - Botoșani în parteneriat cu serminarul teologic .

        Începând cu data de 01 iunie 2019 , este preot paroh la parohia cu hramul "Pogorârea Sf. Duh "- Silișcani , Protopopiatul Botoșani.

Citește alte articole despre: pr manolea andrei